Succes historier

PRESSE

Rødovre Floorball Clubs Sportschef udtaler

”En rigtig god kamp, når man tænker på, at holdene kun har haft haltræning i kort tid. Det var tydeligt, at det arbejde som vores fysiske træner Teddy Prip har gjort hen over sommeren har giver resultat”.

Karsten, 47 år og svømmetræner

Som elitetræner ser jeg det som meget væsentligt, at skabe det optimale setup for den enkelte udøver. Det betyder ofte at man kan/skal gøre brug af personlige trænere, ernæringsterapeuter og sportspsykologer. Teddy Prip favner det hele. Han har et unikt kendskab til træningsfysiologien, han følger sine atleter intenst og er med i den løbende dialog, når vi konstant jagter at optimere de små detaljer der skal skabe en forskel. Jeg kan på det varmeste anbefale Teddy Prip, hvis atleten skal have optimal sparring og god personlig udvikling.

swimming-297148_1280

Kamilla, 34 år og selvstændig

Træning er, for mig, en utrolig vigtig del af min hverdag og mit liv. At gøre noget godt for min krop og mig selv - følelsen af velvære og styrke, som samtidig gør mig glad og gør min hverdag nemmere på job.

Med en travl og stram hverdag blev det, at finde tid og motivation for træning sværere og sværere for til sidst, at stoppe helt - og med det også motivationen og overskuddet til sund og rigtig kost. Til trods for en forholdsvis lang trænings "karriere" på næsten 10 år måtte jeg se i øjnene, at jeg havde brug for støtte og hjælp til, at komme i gang igen og finde den form frem, som jeg hviler mest i. Teddy var svaret!

Han strikkede en kostplan sammen til mig og hjalp med, at finde min vilje frem igen. Vi træner på en helt naturlig og afslappet måde. Han læser mig og tilpasser presset efter den person jeg er - uden jeg føler mig presset. Han øger min motivation fuldstændig og hans fleksibilitet har gjort en kæmpe forskel for mig - ligesom hans rolige sind. Selv på de mest stressede dage, er jeg efter 10 minutters træning faldet helt ned igen. Jeg får trænet de rigtige muskler og træningen bliver tilpasset til, hvad jeg har behov og de mål jeg gerne vil opnå. Jeg er nået langt på det år jeg nu har trænet tæt sammen med Teddy. Han slipper mig ikke bare og lader mig falde, når tiden er presset. Han holder mig fast og engagerer sig oprigtigt.

Alene det er det hele værd. At vide, at jeg er det værd.

Dorte, 27 år og controller

Jeg var så heldig at vinde en konkurrence med 2 x personlige træningstimer og 1 kostvejledningstime hos Teddy på Facebook. Det skulle vise sig at blive til mange flere! 

Jeg lider af en kronisk sygdom endometriose, som betyder at jeg, inden mit møde med Teddy, dagligt led af kronisk træthed, samt smerter i maveregionen og ned efter. Jeg er tvunget til at spise sundt og træne hver dag for at holde min smerte nede, hvilket til tider kan være udfordrende at få presset ind i en travl hverdag. Som så mange andre familier kender alt for godt til. Trods min kamp mod endometriose, smiler jeg stadig.

At finde kræfter til at modarbejde sin sygdom, hvor kronisk træthed også er en del af det, er ubeskrivelig hårdt. 

Men det giver mig et boost af energi at kunne mærke, at det er mig der styrer min sygdom og ikke omvendt. 

Teddy har for mig været en helt fantastisk Coach. Han er helt nede på jorden, og er dybt engageret i sine klienter. Han har været med til at lindre mange af mine daglige smerter og kommet med redskaber, der kan hjælpe mig fremadrettet. Takket være den kost og træningsplan der er udarbejdet til mig, har jeg på meget kort tid, kunne mærke en markant forbedring på min sygdom. Jeg har nu flere gode dage uden smerter og mindre træthed. Jeg kan varmt anbefale Teddy til andre der måtte have en interesse i en sundere livsstil, vægttab eller bare en stærkere udgave af sig selv.

Jeg havde mistet troen på om jeg nogensinde ville blive smertefri igen, men med Teddys hjælp er der håb forude.​

Oplysninger

Teddy Prip - Kost & Motion

CVR: ​34011478

Tæbyvej 5-9

2610Rødovre

Telefon: 28 51 69 41

E-mail: info@teddyprip.dk

Følg mig

fb-ikon  Facebook

instagram-ikon  Instagram

Samarbejder med