Succeshistorier: Kamilla

Kamilla​, 34 år og selvstændig

Træning er, for mig, en utrolig vigtig del af min hverdag og mit liv. 

At gøre noget godt for min krop og mig selv - følelsen af velvære og styrke, som samtidig gør mig glad og gør min hverdag nemmere på job. Med en travl og stram hverdag blev det, at finde tid og motivation for træning sværere og sværere for til sidst, at stoppe helt - og med det også motivationen og overskuddet til sund og rigtig kost. 

Til trods for en forholdsvis lang trænings "karriere" på næsten 10 år måtte jeg se i øjnene, at jeg havde brug for støtte og hjælp til, at komme i gang igen og finde den form frem, som jeg hviler mest i. Teddy var svaret! Han strikkede en kostplan sammen til mig og hjalp med, at finde min vilje frem igen.​

Vi træner på en helt naturlig og afslappet måde. Han læser mig og tilpasser presset efter den person jeg er - uden jeg føler mig presset. Han øger min motivation fuldstændig og hans fleksibilitet har gjort en kæmpe forskel for mig - ligesom hans rolige sind. Selv på de mest stressede dage, er jeg efter 10 minutters træning faldet helt ned igen. 

Jeg får trænet de rigtige muskler og træningen bliver tilpasset til, hvad jeg har behov og de mål jeg gerne vil opnå. Jeg er nået langt på det år jeg nu har trænet tæt sammen med Teddy. Han slipper mig ikke bare og lader mig falde, når tiden er presset. 

Han holder mig fast og engagerer sig oprigtigt. Alene det er det hele værd. At vide, at jeg er det værd.​

​Det er ikke muligt at returnerer og/eller få tilbagebetalt et opstartet forløb, da forløbet er skræddersyet til den enkelte kunde

Få en uforpligtende snak

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Læs mere om mine programmer
​og forløb og lad os gå igang...

​Har du noget i tankerne? ​Kontakt mig bare...

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

info

Teddy Prip - Kost & Motion

Telefon: 28 51 69 41

E-mail: info@teddyprip.dk

CVR: 34011478

Sociale medier